Έκπτωση 50%

Olimp Creatine Monohydrate Powder 500g

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 40.00 
20.00 
Κερδίζετε: 20.00 € (50%)
100 Είδος(η)
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων


Olimp Creatine Monohydrate Powder

Η μονοϋδρική κρεατίνη σε σκόνη, συμπλήρωμα που προορίζεται για την αντιμετώπιση της καταβολής μετά από έντονη μυϊκή προσπάθεια, ιδίως για τους αθλητές.

Το προϊόν αποδίδει μονοϋδρική κρεατίνη, ένα μόριο που μπορεί να βρεθεί στο ανθρώπινο σώμα από τη φύση. Στους ιστούς των μυών η κρεατίνη δεσμεύεται με φωσφορικό σε φωσφο-κρεατίνη. Ως εκ τούτου, περιέχει ένα βιοενεργειακό δεσμό που παρέχει ενέργεια αν χρειαστεί. Η κατανάλωση κρεατίνης αυξάνει την σωματική απόδοση κατά τις έντονες εκρήξεις επαναλαμβανόμενων περιόδων άσκησης (αναφέρεται στην ημερήσια πρόσληψη 3g κρεατίνης).

Το OLIMP CREATINE POWDER (CREATINE MONOHYDRATE) είναι ενα διαιτητικό προϊόν υψηλής μικρομετροποιημένης σκόνης κρεατίνης.

Προηγμένη σύνθεση από μορφές κρεατίνης με διαφορετικούς ρυθμούς απορρόφησης. Η κατανάλωση κρεατίνης αυξάνει τη σωματική απόδοση κατά τη διάρκεια βραχυπρόθεσμης, υψηλής έντασης, επαναλαμβανόμενης άσκησης (αναφέρεται στην ημερήσια πρόσληψη 3g κρεατίνης). Το προϊόν συνιστάται για σωματικά δραστήριους ενήλικες και επαγγελματίες αθλητές.