Έκπτωση 32%

Olimp Anabolic Amino 9000 Mega tabs 300tabs

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 65.00 
44.00 
Κερδίζετε: 21.00 € (32%)
9 Είδος(η)
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το πρώτο προϊόν στην αγορά με τόσο προηγμένη σύνθεση αμινοξέων!

Όχι φαντασία, απλώς αποτελέσματα!

Ένα περιεκτικό παρασκεύασμα πρωτεΐνης, στο οποίο τα κορυφαίας ποιότητας ενζυματικά υδρολύματα από τις δύο καλύτερες πηγές πρωτεΐνης – πρωτεΐνη ορού γάλακτος και πρωτεΐνη κοτόπουλου - είναι οι κύριες πηγές πρωτεΐνης. Ο συνδυασμός αυτός εξασφαλίζει ένα προφίλ αμινοξέων που δεν υπάρχει σε οποιοδήποτε άλλο παρασκεύασμα και βασίζεται στην υδρολυμένη πρωτεΐνη. Επιπλέον, η χρήση υδρολύματος πρωτεΐνης κοτόπουλου στο ANABOLIC AMINO® 9000 MEGA TABS® αυξάνει πάνω από 6 φορές την περιεκτικότητα σε γλυκίνη, δύο φορές σε L-αργινίνη, 1,8 φορές σε L-προλίνη και 1,4 φορές σε L-αλανίνη.


http://eu.olimp-supplements.com/images/image/Mega%20Tabs(1).png

Το υδρόλυμα που χρησιμοποιείται επιπροσθέτως εγγυάται την επίτευξη υψηλού επιπέδου αμινοξέων διακλαδισμένης αλυσίδας (L-λευκίνη, L-βαλίνη, L-ισολευκίνη - BCAA), τα οποία είναι αποτελεσματικά στο να εμποδίζουν τον καταβολισμό που σχετίζεται με την προπόνηση.

http://eu.olimp-supplements.com/images/image/9000%20amino.png

Για ποιόν προορίζεται το ANABOLIC AMINO® 9000 MEGA TABS®;

Το προϊόν είναι σχεδιασμένο για αθλητές, που αγωνίζονται για την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και χρειάζονται αυξημένη ενέργεια. Η πρωτεΐνη συμβάλλει στην ανάπτυξη ή στη διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Συνιστάται ο συνδυασμός αυτού του προϊόντος, κατά τη διάρκεια της μετα-προπονητικής περιόδου, με το συμπλήρωμα υδατάνθρακων CARBONOX® και χηλικό σύμπλοκο μαγνησίου-κρεατίνης (CREATINE MAGNA POWER® - OLIMP). Άλλα συμπληρώματα που φαίνεται ότι δρουν συνεργατικά είναι το TRIBUSTERON® 90 και το T100®).


http://eu.olimp-supplements.com/images/image/Laboratory%20tested.png