Έκπτωση 37%

Olimp BCAA Xplode 500g

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 60.00 
38.00 
Κερδίζετε: 22.00 € (37%)
10 Είδος(η)
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων


4 ... 3 ... 2 ... 1 ... 0 ... XPLODE!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ BCAA ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!
6000
mg ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ BCAA ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΣΗ L-ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΗΣ!


ΤΕΛΕΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ, ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΗ!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΤΟΣΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ!

http://eu.olimp-supplements.com/images/image/bcaaxplodew1.jpg

Δίνεις ιδιαίτερη σημασία στην υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα αλλά παράλληλα προσέχεις και το θέμα της γεύσης;

Το BCAA Xplode® είναι ένα προϊόν που τελικά θα ανταποκριθεί σε όλες τις προσδοκίες σου! Σε υπέροχες γεύσεις: λεμόνι, πορτοκάλι, fruit punch και ανανάς, καθώς και άριστη διαλυτότητα, λόγω της υψηλής ποιότητας των κονιορτοποιημένων σε μέγιστο βαθμό BCAA αμινοξέων.

Το BCAA Xplode® είναι μια αποτελεσματική δόση - από 6000 ολόκληρα mg από τα καθαρότερα κρυσταλλικά BCAA αμινοξέα ανά μερίδα - είναι ένα απόλυτο ρεκόρ! Τα αμινοξέα BCAA είναι το βασικό συστατικό των μυών και αποτελούν σχεδόν το 40% του ξηρού βάρους τους! Το BCAA Xplode® έχει ως σκοπό να αντιμετωπίσει τον καταβολισμό μετά από έντονη μυϊκή προσπάθεια, ιδίως για τους αθλητές.

FBCAA Xplode® ΒΕΛΤΙΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ!

http://eu.olimp-supplements.com/images/image/bcaaxplodew_2.jpg

Είναι ένα τέλειο και σύνθετο προϊόν που περιέχει τα απαραίτητα BCAA - L-λευκίνη, L-βαλίνη και L-ισολευκίνη. Είναι σημαντικό ότι κάθε αμινοξύ συμμετέχει στην διαδικασία προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα της δράσης των BCAA. Το BCAA Xplode® περιέχει 6g καθαρά φαρμακευτικά, υψηλής κονιορτοποίησης BCAA αμινοξέα σε βέλτιστη αναλογία για τους μύες 2:1:1. Η L-λευκίνη, η L-βαλίνη και η L-ισολευκίνη σε συνδυασμό με την L-γλουταμίνη αναπληρώνουν τις απώλειες μετά την έντονη μυϊκή προσπάθεια.