Έκπτωση 33%

SCITEC Essential Amino Matrix 300g

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 30.00 
20.00 
Κερδίζετε: 10.00 € (33%)
2106909849
10 Είδος(η)
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Η φόρμουλά αυτή μας παρέχει όλα τα 9 βασικά αμινοξέα. Τα βασικά αμινοξέα είναι απαραίτητα για μας, επειδή δεν μπορούν να συντεθούν από τον οργανισμό και πρέπει συνεπώς να παρέχονται με τη διατροφή. Τα διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέα (BCAA) είναι μεταξύ των βασικών αυτών και αντιπροσωπεύουν περίπου το 35% των βασικών αμινοξέων στις πρωτεΐνες των μυών. Το ποσοστό λευκίνης είναι το υψηλότερο στο προϊόν μας, καθώς είναι ένα από τα πιο σημαντικά αμινοξέα. Η κατανάλωση ενός ροφήματος αμινοξέων αμέσως πριν από την προπόνηση με βάρη είναι μεγάλη, λόγω της αυξημένης παροχής των αμινοξέων στους μυς με αυξημένη ροή αίματος!

Οδηγίες
Πάρτε μία μερίδα πριν την προπόνηση και προαιρετικά λίγο μετά την προπόνηση. Ανακατέψτε με 400 ml νερό! Συνδυάστε το με υδατάνθρακες για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν σε συνδυασμό με τα τρόφιμα ως μέρος μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής, όχι ως υποκατάστατο για κάτι τέτοιο.

Αλλεργίες πληροφορίες
Κατασκευάζεται σε εγκατάσταση που επεξεργάζεται γάλα, σόγια και πρωτεΐνες αυγού, και γλουτένη, ξηρούς καρπούς!

Προειδοποιήσεις
Κρατήστε το μακριά από παιδιά! Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση!

Συστατικά

Pink lemonade: Dextrose, L-Leucine, Acidifier (Citric Acid Anhydrous), L-Isoleucine, L-Valine, L-Phenylalanine, L-Threonine, Flavoring (Pink Lemonade), L-Lysine HCl, L-Histidine, L-Methionine, Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), L-Tryptophan, Coloring (Strawberry Red).

Χαρακτηριστικά

Μάρκα:
SCITEC NUTRITION