Όροι Χρήσης

ΝΟΜΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Σας καλωσορίζουμε στην Ιστοσελίδα της εταιρείας bodyx.gr. Το www.bodyx.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προΪόντων και υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου της εταιρείας bodyx (εφεξής η Εταιρεία), με έδρα την Αθήνα, στην Ελλάδα. Παρακαλούμε, προτού επισκεφθείτε ή χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα www.bodyx.gr διαβάστε προσεχτικά τους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης. Κάθε πρόσβαση από μέρους σας στο υλικό που θα βρείτε στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας και κάθε χρήση αυτού υπόκεινται στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης. Εφόσον επιλέξετε να επισκεφθείτε ή να κάνετε χρήση της Ιστοσελίδας μας, τεκμαίρεται ότι έχετε διαβάσει, ότι έχετε κατανοήσει και ότι είσαστε απολύτως σύμφωνοι με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις Χρήσης της συγκεκριμένης Ιστοσελίδας.

Τα στοιχεία της εταιρείας μας είναι:

Body energy extreme
Δροσόπουλος Μ. Γεώργιος
Εισαγωγές εμπορία συμπληρώματων Διατροφής - αθλητικών ειδών
Κέρκυρας 17 Αθήνα 113 62
ΑΦΜ 130301542 / ΔΟΥ ΙΓ ΑΘΗΝΩΝ


1. Πνευματική Ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρείας, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Oλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου που περιέχει ανήκουν στην Εταιρεία ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

2. Προσωπικά Δεδομένα
Η Εταιρεία εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003), καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μή αληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

3. Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών
Αυτή η Ιστοσελίδα ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους ή αναφορές σε άλλες ιστοσελίδες που ανήκουν σε τρίτους, ο έλεγχος των οποίων δεν ανήκει στη Εταιρεία μας. Ομοίως, πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μας μπορεί να επιτευχθεί και μέσω συνδέσμων που θα βρείτε στις ιστοσελίδες τρίτων, οι οποίοι βρίσκονται πέραν του ελέγχου της Εταιρείας μας. Η Εταιρεία μας δεν εγγυάται ούτε δίδει οποιαδήποτε υπόσχεση για την ακρίβεια, την ενημερότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτές τις ιστοσελίδες και δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια τυχόν προκληθεί από το περιεχόμενο ή τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτές. Οποιαδήποτε παραπομπή σε ιστοσελίδα τρίτου μέσω συνδέσμου που βρίσκεται στην Ιστοσελίδα της Εταιρείας μας, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η Εταιρεία μας εγκρίνει ή συστήνει ανεπιφύλακτα το περιεχόμενο ή τις ιστοσελίδες των τρίτων.

4. Περιορισμός Ευθύνης
Η Εταιρεία έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχετε να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). Η Εταιρεία δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.

5. Τροποποίηση των όρων του παρόντος
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

6. Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων
Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν.

7. Διαφορά μεταξύ τιμής καταστήματος και τιμής ηλεκτρονικού καταστήματος
Οι τιμές των προϊόντων ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για αγορές μέσω αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος. Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε κάποιο προϊόν από το κατάστημα μας, παρακαλούμε όπως προβείτε στην παραγγελία του μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, διαφορετικά θα χρεωθείτε με την κανονική τιμή που ισχύει στο κατάστημα και όχι με την τιμή του ηλεκτρονικού καταστήματος.

8. Προπαραγγελίες
Οι προπαραγγελίες για τα προϊόντα, τα οποία βρίσκονται στη κατηγορία «Αναμένονται Σύντομα», θα έχουν άμεση ισχύ εφόσον θα έχουν προεξοφληθεί με έναν από τους παρακάτω τρόπους: με πιστωτική κάρτα (Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express), προπληρωμή στο κατάστημα, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

9. Τιμές Προϊόντων
Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ. Για συναλλαγές που πραγματοποιούνται με δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών, το ποσό της μηνιαίας δόσης είναι η διαίρεση της τιμής του προϊόντος με τον αριθμό των δόσεων που εσείς επιλέξατε, χωρίς κανέναν επιπλέον τόκο.

10. Ισχύον Δίκαιο
Oλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.bodyx.gr, διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003), καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

1. Εισαγωγή

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας είναι πολύ σημαντική για την Εταιρεία μας. Η παρούσα πολιτική σας ενημερώνει για τις πρακτικές συλλογής πληροφοριών από το ηλεκτρονικό κατάστημα που φιλοξενείται στο δικτυακό τόπο www.bodyx.gr (εφεξής το «Ηλεκτρονικό Κατάστημα») μέσω του οποίου εκτίθενται και διατίθενται προϊόντα μέσω διαδικτύου.

Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό την προϋπόθεση ότι τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε είναι ακριβή και αληθή.

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία, υπόκειται στους όρους του παρόντος, στις σχετικές διατάξεις της Ευρωπαίκής νομοθεσίας για την προστασία του ατόμου από τη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως έχουν συμπληρωθεί με τις αποφάσεις για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και στις σχετικές διατάξεις της κοινοτικής νομοθεσίας.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί το περιεχόμενο της παρούσας σε τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και κατά τη διακριτική της ευχέρεια. Κατά συνέπεια, κάθε φορά που περιηγείστε στο Δικτυακό Τόπο ή/και χρησιμοποιείτε το Ηλεκτρονικό Κατάστημα δεσμεύεστε από τους όρους της εκάστοτε ισχύουσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και θα πρέπει να εξετάζετε το εν λόγω κείμενο κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα για να βεβαιώνεστε ότι συμφωνείτε με αυτήν.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή αντίρρηση σχετικά με τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ή ακόμα και στην περίπτωση που επιθυμείτε τη διαγραφή τους, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αποστέλλοντας επιστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bodyx.gr , ή στο τηλ 210 86 95 224

2. Τι είδους δεδομένα συλλέγει η Εταιρεία?

Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα, στοιχεία δηλαδή που σχετίζονται με ένα πρόσωπο και επιτρέπουν την ταυτοποίησή του, όπως το όνομα, η ηλικία, ο αριθμός τηλεφώνου, η ηλεκτρονική και ταχυδρομική του διεύθυνση. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες/μέλη/πελάτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ενδέχεται να κληθούν να παράσχουν εκουσίως πληροφορίες και δεδομένα που τους αφορούν προκειμένου να εγγραφούν σε υπηρεσίες, να λαμβάνουν ενημερώσεις, να παραγγέλνουν Προϊόντα και να απολαμβάνουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

3. Με ποιό τρόπο συλλέγει προσωπικά δεδομένα η Εταιρεία?

3.1 Δεδομένα που αντλεί από εσάς τους ίδιους ή από τρίτους:

H επίσκεψη στο δικτυακό τόπο της Εταιρείας δεν προϋποθέτει οπωσδήποτε την παροχή από εσάς οποιουδήποτε είδους προσωπικών δεδομένων. Σε αρκετές περιπτώσεις, όμως, είναι απαραίτητη η παροχή από εσάς τους ίδιους ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία υποδεικνύονται στα αντίστοιχα τμήματα εισαγωγής δεδομένων στο Δικτυακό Τόπο της Εταιρείας.

Παρακάτω αναφέρονται μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα για το πώς η Εταιρεία συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα:

* κατά την εγγραφή ως νέο μέλος του δικτυακού τόπου,

* κατά την παροχή των υπηρεσιών που επιλέγουν οι επισκέπτες/μέλη/πελάτες μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος (π.χ. αγορά προϊόντων, πληροφόρηση για νέα προϊόντα, συμμετοχή σε διαγωνισμούς κ.ά.), συμπεριλαμβανομένης και της συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων θέσης και κίνησης (π.χ. διευθύνσεων IP),

* κατά τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες,

* με την εγγραφή σας στο newsletter της Εταιρείας.

Τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, μπορούν επίσης να συνδυαστούν με δεδομένα που παρέχονται σε άλλες περιπτώσεις, για παράδειγμα, όταν καλείτε τα τηλεφωνικά της κέντρα, ή συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και προωθητικές ενέργειες. Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται στην Εταιρεία, σε αυτές τις περιπτώσεις, ενδέχεται να ενσωματωθούν σε υπάρχουσες βάσεις δεδομένων και να αποθηκευτούν, με στόχο την απλοποίηση των συστημάτων διαχείρισης των δεδομένων σας.

3.2 Δεδομένα που συλλέγονται με τη χρήση “cookies”:

Στην παρούσα ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε ‘cookies’ μικρά κείμενα αρχείου με πληροφορίες σχετικά με την πλοήγηση σας στο Δικτυακό Τόπο των οποίων ο κύριος στόχος είναι η βελτίωση της εμπειρίας σας ως χρήστης/μέλος/πελάτης του Δικτυακού Τόπου. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα cookies που χρησιμοποιούμε, το σκοπό τους και άλλες πληροφορίες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον στον ακόλουθο σύνδεσμο: Cookie Policy.

Με την αποδοχή της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δίνετε τη συγκατάθεση σας για τη χρήση των Cookies που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την ιστοσελίδα και τα οποία περιγράφονται στο σύνδεσμο που αναφέρεται ανωτέρω.

4. Για ποιό σκοπό συλλέγει προσωπικά δεδομένα η Εταιρεία?

Η χρήση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή μη, που συλλέγει η Εταιρεία από εσάς, εξυπηρετεί τους ακόλουθους σκοπούς:

4.1. Συναλλαγές:

Η Εταιρεία χρησιμοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία για την εκτέλεση της σύμβασης αγοράς και πώλησης για τα προϊόντα που έχετε αγοράσει ή/και τη διεκπεραίωση τυχόν συναλλαγών ή/και αιτημάτων σας στο πλαίσιο του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, όπως πληρωμές με πιστωτική κάρτα για την αγορά προϊόντων.

4.2. Διαφήμιση / Μάρκετιγκ:

Η Εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιεί τα στοιχεία προσωπικού ή μη χαρακτήρα για αναλύσεις μάρκετιγκ ή επικοινωνία μαζί σας σχετικά με τις εκδηλώσεις της, δώρα, παροχές εκπτώσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες. Έχετε τη δυνατότητα να ζητάτε να μην λαμβάνετε τέτοιου είδους μηνύματα, την πρώτη φορά που παρέχετε στην Εταιρεία τα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς και να δηλώσετε ότι δεν επιθυμείτε τη λήψη τους σε οποιοδήποτε μεταγενέστερο χρονικό σημείο.

4.3. Βελτίωση και προσαρμογή του δικτυακού τόπου:

Τις πληροφορίες αυτές η Εταιρεία πρόκειται να τις χρησιμοποιήσει μόνο για τους λόγους για τους οποίους συλλέχθηκαν και για να παρέχει σε εσάς πληροφορίες, σχετικά με τις εκδηλώσεις της και τις παροχές προς τους πελάτες της. Επίσης, θα τις χρησιμοποιήσει για να προσαρμόσει το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου στις ανάγκες σας και για να βελτιώσει τη σύνθεση, τις μεταβολές και τη δυναμική του.

4.4. Προσφορές τρίτων μερών:

Η Εταιρεία μπορεί με τη ρητή σας συγκατάθεση να φροντίζει για την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων, που τυχόν σας ενδιαφέρουν, από τρίτες εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται, οι οποίες θα επιλέγονται προσεκτικά και θα δεσμεύονται από την παρούσα Πολιτική.

5. Κοινοποιούμε τα δεδομένα σας σε τρίτους?

Η Εταιρεία μας δεν κοινοποιεί, δεν μεταβιβάζει και δεν εμπορεύεται τα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιοδήποτε τρίτο, με εξαίρεση τρίτες αξιόπιστες εταιρείες, στις οποίες αναθέτουμε την εκτέλεση συγκεκριμένων εργασιών για λογαριασμό μας προς το σκοπό της λειτουργίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, την επεξεργασία, πληρωμή και αποστολή των παραγγελιών σας και ενδεχομένως την εξυπηρέτηση σας, υπό την προϋπόθεση ότι τα μέρη αυτά τηρούν τα προσήκοντα μέτρα ασφάλειας και εμπιστευτικότητας των δεδομένων αυτών και ενεργούν υπό τις οδηγίες και κατευθύνσεις της Εταιρείας μας.

Η Εταιρεία μπορεί να αποκαλύπτει τα προσωπικά σας στοιχεία, όταν αυτό απαιτείται από το νόμο, ή όταν αυτό είναι απαραίτητο, προκειμένου να προστατεύει ή να υπερασπίζεται τα συμφέροντα τα δικά της και τα δικά σας.

6. Πόσο ασφαλή είναι τα δεδομένα σας?

Η Εταιρεία επιθυμεί την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και τη διατήρηση της ποιότητάς τους και προς το σκοπό αυτό καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια να λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και προφυλάξεις για να διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή και προστατευμένα από μη εγκεκριμένη πρόσβαση, χρήση, ή αλλοίωση και παράνομη καταστροφή.

Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν τη χρήση κρυπτογράφησης Secure Sockets Layer (SSL) κατά τη συλλογή και μεταφορά ευαίσθητων δεδομένων, όπως πληροφοριών πιστωτικών καρτών.

6.1 Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας:

* η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα περιορίζεται μόνο στους εξουσιοδοτημένους προς τούτο υπαλλήλους για να παράσχουν σε εσάς προϊόντα και υπηρεσίες έρχονται σε επαφή με αυτά,

* έχουν ενεργοποιηθεί φυσικές, ηλεκτρονικές και διαδικαστικές ασφαλιστικές δικλείδες, οι οποίες εναρμονίζονται με τους κανονισμούς προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων,

* προβλέπεται κωδικός πρόσβασης (“password”), για την προστασία των δεδομένων του λογαριασμού σας. Ο κωδικός πρόσβασης θα πρέπει να περιέχει ένα συνδυασμό γραμμάτων και αριθμών, να διατηρείται σε ασφαλές μέρος και να αντικαθίσταται συχνά με νέο κωδικό.

Η Εταιρεία λαμβάνει κάθε δυνατή προφύλαξη, προκειμένου τα προσωπικά στοιχεία σας να είναι ασφαλή. Εντούτοις, λόγω της φύσης του διαδικτύου, δεν δύναται να εγγυηθεί την προστασία των επικοινωνιών ή των αποθηκευμένων στους browsers της στοιχείων από τυχόν αυθαίρετη πρόσβαση τρίτων μερών.

6.2 Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα:

Αποτελεί δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και μπορείτε να προβάλετε αντιρρήσεις, να διορθώσετε ή να διαγράψετε ανακρίβειες που περιέχονται στα δεδομένα αυτά, όπως επίσης και να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας στη συλλογή και επεξεργασία τους χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα. Ειδικά δε για την συγκατάθεση σας στη λήψη ενημερωτικών/διαφημιστικών μηνυμάτων μέσω της αποστολής των newsletters, ο επισκέπτης/μέλος/πελάτης μπορεί να ζητήσει τη διακοπή της λήψης των εν λόγω μηνυμάτων οποτεδήποτε το επιθυμεί.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα αυτά, ή για οποιαδήποτε πληροφορία/διευκρίνιση σχετικά με τους όρους της παρούσας Πολιτικής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@bodyx.gr , ή στο τηλ 210 86 95 224

Μετά από το αίτημά σας, μπορείτε να λάβετε εξηγήσεις σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και επιβεβαίωση ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη έχουν ενημερωθεί για τις αιτήσεις σας για πληροφόρηση, μεταβολή ή διαγραφή ανάλογα με την περίπτωση. Η Εταιρεία θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε να απαντά σε τέτοια αιτήματα σε εύλογο χρονικό διάστημα.