Έκπτωση 20%

SCITEC 100% WHEY ISOLATE 2000g

Έως 2kg, SCITEC NUTRITION
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 75.00 
60.00 
Κερδίζετε: 15.00 € (20%)
2431830815
1 Είδος(η)
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Scitec - 100% Whey Isolate 2000 γραμμάρια

Η 100% Whey Isolate είναι μία εξαιρετικής ποιότητας απομονωμένη πρωτεΐνης ορού γάλακτος και εμπλουτισμένη με ακόμη ταχύτερη απορρόφησης υδρόλυμα ορού γάλακτος.

Αυτή η φόρμουλα είναι χαμηλότερη από ποτέ σε υδατάνθρακες!

Γενικά οι whey “isolate” πρωτεΐνες παρασκευάζονται για να έχουν το υψηλότερο ποσοστό πρωτεΐνης ορού γάλακτος από τις «συμπυκνωμένες» πρωτεΐνες, πράγμα που σημαίνει επίσης, ότι οι “isolates” έχουν χαμηλότερη ζάχαρη (συμπεριλαμβανομένης της λακτόζης) και περιεκτικότητα σε λίπος!

Οι διατροφικές πρωτεΐνες είναι η πηγή του αζώτου και των απαραίτητων αμινοξέων, τα οποία το σώμα χρειάζεται για την ανάπτυξη του ιστού και την συντήρηση του.

Έτσι, η 100% Whey Isolate συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην διατήρηση της μυϊκής μάζας, καθώς επίσης και στην διατήρηση των φυσιολογικών οστών.

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι μία αποκαλούμενη πλήρης πρωτεΐνη, επειδή παρέχει στο σώμα όλα τα απαραίτητα είδη αμινοξέων, συμπεριλαμβανομένων των 9 αμινοξέων τα οποία το σώμα δεν μπορεί να συνθέσει και πρέπει να παρέχονται μέσο της διατροφής (δηλ. Ιστιδίνη, Ισολευκίνη, Λευκίνη, Λυσίνη, Μεθειονίνη, Φαινυλαλανίνη, Θρεονίνη, Τρυπτοφάνη, Βαλίνη).

Στην 100% Whey Isolate έχει προστεθεί επιπλέον L-Γλουταμίνη, που είναι το πιο άφθονο ελεύθερο αμινοξύ στο ανθρώπινο αίμα.

Χαρακτηριστικά Συμπληρώματος

Βάρος:
Έως 2kg