Τρόποι Αποστολής & Επιστροφές

Αποστολές

Στην Ελλάδα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της courier «Γενική Ταχυδρομική», με χρόνο παράδοσης 1 – 3 ημέρες. Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το βάρος των προϊόντων που παραγγείλατε και διαμορφώνεται ως εξής:

Για κάθε παραγγελία με βάρος έως 2 κιλά, το κόστος αποστολής με αντικαταβολή ανέρχεται στα 4,00 ευρώ για όλη την Ελλάδα, π.χ. αν παραγγείλετε ένα προϊόν, θα πληρώσετε την αξία του προϊόντος συν 4,00 ευρώ τα έξοδα μεταφοράς. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 2 κιλά, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4,00 ευρώ συν 1,00 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό (αφορά κυρίως κονσόλες και ογκώδη δέματα).

Για προεξοφλημένες παραγγελίες (πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό) με βάρος έως 2 κιλά, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,00 ευρώ π.χ. αν παραγγείλετε έναν τίτλο οποιασδήποτε κονσόλας, θα πληρώσετε την αξία του προϊόντος συν 3,00 ευρώ τα έξοδα μεταφοράς. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 2 κιλά, το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 3,00 ευρώ συν 1,00 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό (αφορά κυρίως κονσόλες και ογκώδη δέματα).

Στην Ευρώπη και την Κύπρο τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω των ΕΛΤΑ (εφόσον έχουν προεξοφληθεί), με χρόνο παράδοσης 3 – 7 ημέρες. Το κόστος αποστολής εξαρτάται τόσο από την χώρα αποστολής όσο και από το βάρος των προϊόντων που παραγγείλατε.

Και στις δύο περιπτώσεις οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.


Επιστροφές

Μπορείτε να αντικαταστήσετε ή να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν που αγοράστηκε από το κατάστημά μας, υπό τις εξής προϋποθέσεις:

Το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς καθόλου ίχνη χρήσης.

Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική συσκευασία, η οποία πρέπει να είναι άθικτη.

Η επιστροφή του προϊόντος πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Μαζί με το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να μας στείλετε όλες τις λεπτομέρειες για το προϊόν που θέλετε να το αντικαταστήσει.

Ο αγοραστής καλύπτει το κόστος αποστολής σε κάθε περίπτωση.